طرز پخت کوکه

طرز پخت کوکه بسیار ساده است در این مقاله روش پخت کوکه محلی همدان را به شما عزیزان آموزش می دهیم همراه با تی مدل باشید.

طرز پخت کوکه

پخت کوکه همدان

برای پخت کوکه همدان به مواد زیر نیاز داریم

مواد لازم :

  • ۱- آرد سفید گندم ۲ کیلو
  • ۲- شکر دو لیوان
  • ۳- شیر یک لیوان ماست یک کاسه
  • ۴- تخم مرغ دو عدد . روغن نیمه جامد یک پیاله
  • ۵-مایه خمیر دو قاشق غذاخوری و یا یک عدد خمیر آماده از نانوایی تهیه کنید.
  • ۶-زرد چوبه یک قاشق غذاخوری . نمک یک قاشق مرباخوری
  • ۷- آب یک لیوان

طرز پخت کوکه

ابتد آب را در ظرفی کوچک ریخته و روی گاز میگذاریم یعد از اینکه آب جوش آمد شکر را اضافه می کنیم.

آنقدر شکر هم می زنیم تا در آب حل شود و شربتی یک دست بوجود آید سپس زیر شربت را خاموش می کنیم تا کمی سرد شود .

مایه خمیر را اگر پودر آماده کرده ایده یک ساعت قبل با کمی آب ولرم حل کنید.

سپس بگذارید تا جا بیفتد ولی اگر از خمیر مایه نانوایی استفاده می کنید کارتان ساده تر است.

خمیر نان دیگر صبر کردن نمی خواهد می توانید بلافاصله خمیر کردن را شروع کنید .

طرز پخت کوکه

شیوه خمیر کردن در پخت کوکه :

حالا شیوه خمیر کردن را به شما آموزش میدهم, خمیر اصطلاحا ماده ای است که ترکیب آرد – آب و … به وجود می آید.

قابلمه بزرگی آماده کنید شربت و شیر را که کمی ولرم کرده اید در قابلمه بریزید.

حالا ماست و بقیه افزودنی ها را نیز به قابلمه اضافه کنید

حالا کمی مواد را بهم بزنید البته با دست آرام آرام این کار را بکنید تا مایع مخلوط شود .

سپس شروع کنید آرد را هم آرام آرام اضافه بکنید و بهم بزنید آرد را آنقدر اضافه کنید تا خمیر دیگر به دست نچسبد .

حالا خمیر را به مدت ده الی ۱۵ دقیقه ورز دهید هر چه خمیر بیشتر ورز بخورد زودتر ور می آید.

حالا خمیر را کنار بخاری یا شوفاژ با حرارت خیلی کم قرار بدهید و چندین ساعت صبر کنید تا حجم خمیر تقریبا سه برابر شود و خمیر پف کند.

وقتی خمیر برای بار اول ور آمد پف خمیر را با دست می خوابانیم.

به مدت یک ساعت دیگر به خمیر اسبراحت می دهیم تا دوباره پف کرده و ور بیاید .

طرز پخت کوکه

تزئین کوکه :

برای تزئین روی کوکه ها احتیاج به مقداری کنجد دو عدد تخم مرغ دو قاشق ماست کمی زردچوبه داریم.

ماست و زردچوبه و تخم مرغ ها را در یک ظرف ریخته و خوب هم میزنیم

خمیر آماده را در اندازه های کوچک مثلا پر مشت دست چونه می گیریم.

یادتان باشد یکی از مراحل ور آمدن نهایی خمیر اینجاست وقتی چونه ها گرفته شد روی آن ها را با پارچه تمیزی می کشید.

سپس می گذارید ۱۰ یا ۱۵ دقیقه بماند بعد شروع به پخت می کنید.

طرز پخت کوکه

چونه ها را در سینی فر باز کرده و روی آنها را با مایعی که قبلا آماده کرده بودیم تزیئن کرده و کمی کنجد نیز رویش می پاشیم.

سینی فر را با حرارت ملایم و حرارت پایین فر داخل فر می گذاریم وقتی قسمت زیر کوکه ها طلایی شد و پخته شد.

شعله بالای فر را روشن می کنیم و اجازه می دهیم کوکه ها آرام آرام پخته شوند و رنگ طلایی بگیرند کوکه ها آماده اند نوش جان .

از این کوکه ها متوانید برای صبحانه و میان وعده استفاده کنید فوق العاده خوش مزه مقوی و عالی هستند.

و حتی می توانید در توستر و ماکروفر نیز بپزید ولی تنوری این کوکه ها چیز دیگری است.

شما میتوانید در قسمت نظرات , سئوالات و پیشنهادات خود را مطرح بفرمایید.

کارشناسان ما شبانه روز آماده پاسخگویی به شما عزیزان می باشند.

اختصاصی تی مدل

نوشته طرز پخت کوکه اولین بار در تی مدل - سایت تفریحی و گردشگری. پدیدار شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *